Thörnström köper mynt till korrekt pris

 Sälja mynt och myntsamlingar

Välj Thörnströms för en bra affär när du skall sälja mynt

Vår långa erfarenhet av att köpa och sälja mynt, sedlar och medaljer gör att vi kan erbjuda en trygghet och stabilitet som privata handlare sällan kan matcha. Vi har funnits på marknaden i över 30 år och innehar högsta kreditrating.

Thörnströms är ett välkänt namn inom branschen och du kan lita på att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska få en bra affär.

Sälj mynt till Thörnströms
Exempel på mynt & storlekar

Det spelar ingen roll hur stor din myntsamling är, ingen myntsamling är för stor eller för liten för att vi skall vara intresserade. Vi säljer endast de mynt som finns på vår traderasida.

  • Vår breda kunskap och expertis står till ditt förfogande när du vänder dig till oss. Vår målsättning är att erbjuda dig en snabb, smidig och ekonomiskt fördelaktig affär oavsett om du köper eller säljer.
  • Vår storlek som företag gör att vi kan betala dig direkt och se till att du har pengar på ditt konto inom en normal bankdag.
Sälj mynt till Thörnströms
Ett tryggt val

När du säljer mynt till oss så garanterar vi dig en trygg affär där du får en korrekt värdering av dina mynt och betalt direkt om du väljer att sälja till oss. Vi innehar högsta kreditrating och har ett gott renomé inom branschen.

Sälj mynt till Thörnströms
Större samlingar = hembesök

Har du en större myntsamling du vill sälja? Kontakta oss så slipper du bära med dig din myntsamling till vår butik. Istället kommer vi hem till dig och tar med oss mynten för värdering.

Du behöver inte själv sortera bland mynten utan vi köper allt som det ligger. Inom 48 timmer efter vi gjort hembesöket får du ett prisförslag och betalt via banköverföring direkt till ditt konto när du säljer till oss.

Visa kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Din varukorg är tom