Om butiken

På Storgatan 29 finner du en av Linköpings äldsta antikaffärer. Här kan du handla smycken och föremål från tidigt 1800-tal och framåt. Vi arbetar idag med guld, silver, ädelstenar, mynt, sedlar, antikt, ur, konst och andra samlarföremål.

Med över 65 års samlad erfarenhet av både inköp, värdering och försäljning kan du alltid känna dig trygg när du gör affärer med oss.

Köper och säljer direkt i butiken

Då vi köper och säljer i vår butik kan du alltid ta med dig de föremål som du vill sälja och få dom värderade på plats. Om du vill både köpa och sälja får du dessutom extra betalt för inbyte. Du kan läsa mer om vad vi köper innan du besöker oss.

Över 30 år som butik i Linköping

När företaget startade 1981 sysslade vi till största delen med mynt, men med åren så har vi utvecklats och idag är verksamheten mycket större. Vi är idag 5 anställda.

Över 12.000 nöjda på Tradera

Även ifall du inte befinner dig i Linköping kan du köpa smycken här i vår webbshop. På Tradera auktionerar vi ut samlarsaker som mynt och sedlar och du finner många objekt till fast pris. Vi är mycket stolta över att vi fått över 12.000 positiva omdömen, och inte ett enda negativt!

Snabb service

Vi strävar alltid efter att  erbjuda våra kunder så snabb service som möjligt.

Kontakta oss

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Öppettider

Vardagar 10:30-18:00
Lunchstängt 13:00-14:00
Lördag, Söndag Stängt
Telefontid under ordinarie öppettider

Telefon

013-13 54 65

Adress

Storgatan 29, 581 02 Linköping

Din varukorg är tom