Våra smycken

Centralt i Linköping finner du vår butik som har legat på Storgatan 29 i nästan 20 år. Här kan du hitta smycken från förra sekelskiftet och fram till smycken tillverkade i modern tid. De flesta av våra smycken är från 50-, 60-, 70-, och 80-talet.

Smycken från Sverige och världen

Våra smycken kommer från hela landet men även designer från resten av världen är vanligt. Här kan du finna stor variation i design och utförande.

Fynda bland smycken fullsatta med granater, diamanter, pärlor och diverse ädelstenar.

Det är billigt att återvinna

När du handlar smycken hos oss i Linköping får du inte bara ett bra pris, du gör också ett miljömedvetet val. Då alla våra smycken är second hand gör du både din plånbok och miljön en tjänst.

Allt från kattguld till platina

Hos oss finner du allt från fina äldre bijouterier och silversmycken till exklusiva briljantsmycken, i alla åldrar – till alla åldrar.

Om du är född på 60-talet eller tidigare är chansen hög att du hittar flertalet smycken du känner igen från din ungdom. Om du är född senare än så kan du kanske hitta något smycke som liknar det där din mamma eller kanske till och med mormor eller farmor burit.

Från repigt till gnistrande

De smycken vi får in kan ofta vara av guld eller silver och tyvärr i många fall i dåligt skick och smälts då ned och återvinns. I de fallen då smycket är i tillräckligt bra skick ser vi till att göra det bästa av det och genom flertalet tekniska processer ser vi till att smycket ser ut och känns som nytt igen.

Stenar finner sin forna lyster och guldet sin ädla briljans innan de kommer ut i butikens sortiment.

Din varukorg är tom