Centralt i Linköping finner du vår butik som har legat på Storgatan 29 i nästan 20 år. Här kan du hitta guldsmycken från förra sekelskiftet och fram till guldsmycken tillverkade i modern tid. De flesta av våra guldsmycken är från 50-, 60-, 70-, och 80-talet.

Smycken från Sverige och världen

Guldsmyckena vi får in i butiken kommer ofta från hela landet men även resten av världen. Hos oss finner du stor variation i design och utförande.

Kom in och fynda bland guldsmycken fullsatta med syntetiska stenar, smycken av vitguld, diamanter, pärlor och diverse ädelstenar.

Second hand är bra för plånboken och miljön

Du som handlar guldsmycken hos oss i Linköping får inte bara ett bra pris, du är miljömedveten också. De guldsmycken vi säljer är second hand som är snällt både för din plånbok och miljön.

Allt från vitt guld till rött guld

Hos oss finner du allt från fina äldre bijouterier, smycken i vitt guld och guldsmycken till exklusiva briljantsmycken, i alla åldrar – till alla åldrar.

Du som är född på 60-talet eller tidigare har en hög chans att hitta flertalet guldsmycken du känner igen från din ungdom. Du som är född senare än så kan kanske hitta något guldsmycke som liknar det där din mamma eller kanske till och med mormor eller farmor burit.

Från bättre begagnat till nära nyskick

De guldsmycken vi får in kan ofta vara i dåligt skick och smälts då ned och återvinns. I de fallen då guldsmycket är i bra skick ser vi till att göra det bästa av det och genom flertalet tekniska processer ser vi till att guldsmycket både känns och ser ut som när det var nytt.

Guldsmyckena återfår sin ädla briljans och lyster innan de kommer ut i butikens sortiment.

Din varukorg är tom