På Storgatan 29 i centrala Linköping finner du vår butik som har legat på samma adress i nästan 20 år. Hos oss hittar du silversmycken från förra sekelskiftet och silversmycken tillverkade i modern tid. De allra flesta av våra silversmycken är från 50-, 60-, 70-, och 80-talet.

Gör miljön och plånboken en tjänst

När du handlar silversmycken hos oss i Linköping får du inte bara ett bra pris, ditt köp gör även nytta för miljön. Vi säljer silversmycken som är second hand och återanvändning gör både din plånbok och miljön en tjänst.

Allt från filigran till modern design

Hos oss finner du allt från fina äldre bijouterier, filigranarbeten och dräktsmycken till hårt designade silversmycken, i alla åldrar – till alla åldrar. Är du född på 60-talet eller tidigare har du en hög chans att hitta flertalet silversmycken du känner igen från din ungdom. Om du är född senare än så kan du kanske hitta något silversmycke som liknar det där din mamma eller kanske till och med mormor eller farmor burit.

Silversmycken från Sverige och världen

De silversmycken vi får in i butiken kommer från hela landet men designer från resten av världen är väldigt vanligt. När du besöker vår butik finner du stor variation i design och utförande. Fynda bland silversmycken fullsatta med syntetiska stenar, bergkristaller, granater, pärlor och markasiter.

Från bättre begagnat till nära nyskick

Vi får ofta in silversmycken i dåligt skick och smälter då ned dem för återvinning. När silversmycket är i bra skick ser vi till att göra det bästa av det och genom diverse olika tekniska processer ser vi till att silversmycket både känns och ser ut som nytt igen. Våra silversmycken finner sin forna lyster innan de kommer ut i butikens övriga sortiment.

Din varukorg är tom