Värdering av smycken

Vill du veta vad dina smycken är värda?

Besök ett tryggt familjeföretag, med över 30 år i branschen kan du känna dig säker på att du får rätt värdering. Hos oss blir du mött av 65 års sammanlagd erfarenhet vad gäller guldsmycken, silversmycken, smycken med ädelstenar och smycken med design.

När du gör en värdering av dina smycken investerar du även i kunskap som i slutändan gör att du kan få rätt pris när du säljer dina smycken.

Pris för värdering

För en värdering tar vi 800 kronor per timme, där du får en korrekt värdering av dina smycken som du kan använda vid försäljning av smyckena eller för att göra en prisjämförelse.

Notera att priset inte är per påbörjad timme; ifall en värdering endast tar 15 minuter att genomföra blir du endast debiterad för den tiden det faktiskt tagit att värdera dina föremål.

Kostnadsfri värdering när du säljer

Om du efter värderingen vill sälja dina föremål till oss får du betalt direkt efter att du accepterat vårt bud. Vi bjuder då på värderingsavgiften. Kom då ihåg att medtaga kontonummer och svensk legitimation.

När du säljer till oss betalar vi i regel alltid ut via banköverföring. Det är endast i undantagsfall och vid mindre summor som vi kan erbjuda kontant betalning.

Kontakta oss idag

Vi blir kontaktade av både privatpersoner och företag som anlitar oss för att värdera smycken, ingen fråga är för oss främmande. För mer svar, klicka runt här på hemsidan eller kontakta oss idag på [email protected] och 013-135465.

Det går även bra att skicka ett meddelande nedan. Vi svarar oftast inom 24 timmar på helgfria vardagar.

Visa kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Värdering är en tjänst som inte är gratis...

Varför inte?

För att du ska få en objektiv bedömning!

Anlitar du oss för att värdera dina saker tycker vi det är viktigt att bedömningen vi gör är så objektiv som möjligt. Därför tar vi 800:- per timme för att göra en professionell bedömning av sakerna du vill få värderade. Detta gör att du kan känna dig trygg med att vi gör en korrekt bedömning av dina sakers värde.

Din varukorg är tom